Onze producten en diensten

Wij leveren verschillende producten en diensten voor het bereiken van uw internetdoelen, waaronder het bouwen van complete websites en databeheer interfaces, assistentie bij implementatie, grafisch ontwerp, en advies voor internet-gerelateerde zaken. Hieronder worden een aantal specifieke producten verder toegelicht.

Fenids Onderzoeksgroeppakket

Speciaal voor academische onderzoeksgroepen heeft FENiDS webdesign het Fenids Onderzoeksgroeppakket ontwikkeld. Iedere website gebaseerd op dit pakket heeft een volledig anders, individueel ontwerp, maar aangezien websites van onderzoeksgroepen meestal vergelijkbare soorten informatie bevatten, kunnen ze "achter de schermen" van dezelfde technieken gebruik maken. Dit maakt het mogelijk om u een website aan te bieden voor een zeer voordelige prijs.

Behalve een individueel ontwerp, aangepast aan de wensen van de klant, biedt het Fenids Onderzoeksgroeppakket een eenvoudig te gebruiken interface om de inhoud van pagina's te beheren die vaak aangepast dienen te worden (bijvoorbeeld nieuwsberichten, groepsleden, of publicaties).

Prijzen voor een complete onderzoeksgroepwebsite beginnen vanaf € 500.

Op maat gemaakte websites

Wij ontwikkelen ook kleine tot middelgrote websites volledig op maat, naar de specificaties van de klant. Alles is mogelijk: van eenvoudige pagina's voor het presenteren van informatie (tekst, afbeeldingen, videos, etc.) tot interactieve systemen met databeheer en persoonlijke inlogmogelijkheden.